torsdag 5 juni 2008

Lag TUVECUPEN

Martin skickade nyss ut följande mejl, se nedan, vill bara påpeka att det INTE är träning på söndag eftersom det blir lite mycket..
Nu till Martins mejl:

Hej!

Med tanke på det extremt långa upplägg Tuve kommer köra (har inte fått någon respons på mailet) så kör vi en egen variant. För er som inte varit med i dialogen: vi har tre lag (speltid mellan 09.40-15.30, för långt känner vi för långa pauser). Vi kom överens om att dela på dagen i två delar och dela upp oss i fyra lag istället. Vi kommer således att strunta i om det är IF Mölndal Fotboll 1 eller 2 eller 3 som spelar, vi följer Spelas av MF lag nedan. Värmen och möjligheten att få ihop lag är anledningarna
(vi fick väldigt kort varsel efter personlig inbjudan).

Jag har delat in lagen och kan konstatera att det blir precis att vi får ihop lag. Jag tror att det är bra om respektive ledare ringer och kollar att alla kommer. Sedan gäller det ju att hålla ihop laget bra efter slutsignal vid några tillfällen för det är bara att byta plan och köra igen - så prata med föräldrar och barn så att alla är beredda!



Lag 1 - Martin
Love S
Hugo
Jonathan
Gustav
Arvid

Lag 2 - Anders J
Julius
Joakim
Oswald
Adam F
Ivar

Arad ? (har inte hört ngt från honom på ett tag)

Dessa två lag tar hand om alla matcher mellan 09.40-12.00. Blå matcher av lag 1 och grå av lag 2. Förmiddagens sista match kan ju alla vara med i.



Lag 3 - Stefan
Lowe
Oliver
Oskar
Ramtin
William B

Lag 4 - Pär
Petter
Filip
Martin
Alfons
Elliot

Här blir det tre matcher per lag, men kanske också en fjärde slutspelsmatch. Vi vår hoppas att det löser sig så att vi bara får max två lag till slutspel...


Vänligen
Martin

Här

Inga kommentarer: