torsdag 24 juni 2010

Infobrev 2 om Kalles Kaviar

Sill nubbe och kaviar, morgondagen är räddad..

Vi saknar några fakta om barn och vuxna kring Kalles kaviar, om ni inte skrivit in i formuläret nedan så gör det i helgen. Vi saknar framförallt en bil! Om jag räknar rätt så har vi skjuts som räcker för alla utom tre-fyra så en bil till skulle räcka. Fundera hemma om ni har möjlighet att köra på onsdagen, hem lär inte bli problem.

Vi kommer att ge de sista instruktionerna söndag kväll eller måndag. Räkna med gemensam samling vid niotiden på onsdag. Det börjar närma sig nu och de senaste rapporterna tyder på SOMMARVÄRME i Bovall vilket självklart kommer att göra upplevelsen än starkare! Kul!

...
Jag har inte hört något om leverans av klubbprylar men hoppas att det ska lösa sig i början av veckan för er som beställt.

...

Jag har fått frågor om efterbeställning av Kalles Kaviar-tröja men det är för sent, går dock att köpa på plats så det är ingen fara för er som missat och ändå vill ha..

...
Några föräldrar har aviserat att de gärna sover med killarna. Vi räknar med att det ska gå bra! Vi löser det på plats om vi inte får klart med arrangörerna..
...
Det kommer att finnas TV på skolan.. Bolibompa är räddat, eller kanske VM för vissa.. ;-)

Inga kommentarer: