onsdag 30 juni 2010

Nattning

Jag ska inte säga att det är helt tyst men bra nära.. En lång dag och nu är det sängen som gäller. Härlig ljummen kväll, perfekt väder för turnering. Allt har funkat bra, vi bor kanon och har tre meter till bamba, arenan någon halv km bort bara och badet runt hörnet. Barnen verkar trivas, vuxna har det också helt ok..

Matcherna då? Jo vi fick en lektion av Eskilsminne från Helsingborg, de var riktigt vassa, ena laget var dock nära att skrälla och svarade för en heroisk upphämtning efter halvtidsvilan. Innan dess två bra matcher varav en slutade med klar seger och en med oturlig knapp förlust. Intressant notis från den matchen; Alfons gjorde en Lampard! Långskott i ribban, studs innanför mållinjen och ut. Dock gick det för fort för domaren där. Vi har bildbevis på att det blev mål!! Alf-Hugo filmade och vi har sett målet i slowmotion.. :)

I morgon bad på förmiddagen, lunch och sedan nya matcher. Vi kör en intern träningsmatch på eftermiddagen..
Välkomna upp alla semestertörstande familjemedlemmar!!

1 kommentar:

Alf sa...

Jag ska fixa så att alla bilder och foton blir tillgängliga på något sätt. Mölndal 2 hade faktiskt en inverterad Lampard i en match dvs den var inte inne och således rätt dömd.
En underbar fotbollsdag med rödbrända armar och öron.
Lycka till i morgon.
Alf.//