måndag 25 april 2011

Mölnlyckecupen, lite nya rutiner, Bovall och beställningar..

Tack för idag alla tappra!
Det var varmt, svettigt och stundtals bländade både sol och spel. Bra jobbat alla, vi spelade sex matcher och torskade bara en (förvisso rejält.. ;-)..). Stort tack till Arvid och Theo som gick in och hjälpte oss på ett bra sätt. Det fanns nämligen en förklaring till förlusten i sista matchen för ena laget, de var totalt slutkörda och det berodde på ett lite nytt fenomen för oss, vi var kort om folk, gick runt med inlånade avbytare, vi hade nämligen flera spelare som helt enkelt inte dök upp till match trots att de inte anmälts frånvarande. Det ställde till det för oss, särskilt som vi visste från början att flera spelare var borta och tidigt bad om återkoppling inför turneringen. Vi kommer därför att köra en ny rutin, istället för att anmäla om man INTE kommer inför vi anmälan ATT man kommer. Inför tisdagsmatch tas lagen ut på söndagen och är man inte anmäld då så är man heller inte med i laguttagningen. Det var säkert lite speciellt påskhelgen men vi gör så här nu för att få snurr på det, det finns också en pedagogisk poäng att man visar intresse för att spela.. :-)

Bovall;
Det är dags att anmäla sig och att betala. Det är snabba ryck och vi vill ha er anmäla och betalning senast torsdag 28/4!
950kr/spelare (föräldrar som åker med betalar för mat och boende, osäkert kostnad just nu..)
Betalning sker till Handelsbanken kontonr 6693 733704522
Anmälan i inforutan till höger.
Vi kommer att ha ett improviserat föräldramöte i morgon i samband med att första matchen slutar och den andra tas vid, alltså ca 19.00 på Enerbacken.

Beställning klubbprylar, glöm inte att beställa, veckan ut har ni på er.. Beställningsformulär i inforutan till höger.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken summa är det som skall betalas för anmälan till Bovallstrand och kalles kaviar cup? Har nog missat det någonstans;-)

hälsar
Lotta Forsberg

Alf sa...

Pappa Oswald har match med 98:orna och kan därför inte delta på varken match eller möte. lägger ni ut information på bloggen efteråt så är ni hygglo.
Alf.//

Anonym sa...

Linus spelar tennis till 17.30, men ska försöka komma ifrån lite tidígare 8är i alla fall uppvärmd innan)

Unknown sa...

Lotta, tack.. 950kr.. :-)

Anonym sa...

Lämnade meddelande 7/4 (se kommentar) om att William inte kunde delta i påskcupen, har därför inte kollat lagindelningen 18/4 där hans namn fanns,då hade jag kunnat påminna igen om att vi tackat nej till cupen. Mvh Karin

Unknown sa...

Ser det Karin, fel av oss.. :-)

Alf.// sa...

Nästa Match den 3:e Maj!!!
Är det möjligt att Oswald spelar i den första matchen? Då kan jag hinna med att skjutsa honom OCH Ludwig som har match senare på kvällen.
Alf.//

Anonym sa...

Tisdag 3:e maj: Gustav kan INTE vara med. Fast ni ville kanske bara ha meddelande om killarna kunde vara med?
// Helena

Anonym sa...

Hittade länken till höger där man ska anmäla ja el nej till matcherna :-)
// Helena

Unknown sa...

Just så.. Gustav grym idag, kul att se! :-)