onsdag 29 juni 2011

Nattning

Vi körde Mästarnas mästare ikväll. Del ett musiktävling, bra stämning i lagen. De fick välja namn och bl.a. så har vi ett gäng som går under namnet Ralfs bilservice! :) abrupt slut då tjuvlarmet gick kl 22.. Nu tyst.

Vi föll mot Bovall, mkt oturligt, vi vände 0-2 till 4-2 innan det vände igen. Två hårt dömda straffar mot oss men så är det ibland.
Revelj 07:00!

6 kommentarer:

Alf.// sa...

Motljus, tröjdragningar, tjockt gräs etc. Mycket bakflyt (oflyt) men ett gäng ruggigt fina chanser och fina mål (som finns i min kamera) samt den grymmaste upphämtningen jag sett i mannaminne.
Nu j-r är det slutlekt grabbar, nu mosar ni resten av brödgängen. Tyvärr sitter jag på jobbet och får följa matcherna retroaktivt via bloggar och webbar men det blir lika spännande ändå. Hmm, en webbkamera i Bovall, det vore nått det.
Lycka till nu båda lagen; med gröt och mjölk i magen för att inte bli trött; så blir ni det värsta laget motståndarna mött.

Alf.// sa...

Vad blev egentligen slutresultatet i går? Det står 4-5 i tabellen, stämmer det?

Alf.// sa...

Vem tar på sig att spekulera i A- och B-finaler? Kan bli en viktig match för Lag 2 i morgon. Sovmorgon på lördag eller inte :)
Gött mos ungar.

Anonym sa...

Alf, 2.an kommer inte i kapp om jag räknar rätt, men 1.an har väl en liten chans vid seger mot Axvall om Örebro förlorar.
SPÄNNANDE... att följa på så här på avstånd.
Daniel

Alf.// sa...

Det som gäller för Lag 2 är väl att vinna en 4:e placering och få sovmorgon. Det är ju faktiskt det lag dom spelar mot som dom ligger efter. Spännande så det förslår.

Anonym sa...

Efter uppdaterad lista ser jag att våra två lag kanske möter varandra i en 1/4 final på lördag, då gäller det att de kommer 4 resp 5 i var sin grupp och femman vinner sin 1/8.
Puh
/D