fredag 4 november 2011

Match mot Särö, målvaktsträning och lite annat..

Hej på er,
i brist på vinter passar det bra att spela fotboll. Följande är på gång

  • I kväll, träning som vanligt.
  • 12/11 träningsmatch Särö. Anmälan öppen till höger->>
  • I morgon för den som vill ha målvaktsträning så erbjuder Alf (Oswalds pappa, tillika ledare i lag 98, tillika gammal stormålvakt från Gävletrakten) våra målvakter att vara med på 98:ornas träning och få ett genomkörare. 
  • På söndag är det match för 98:orna. De vill ha hjälp av oss och några killar kommer att få chansen att vara med.
Som läget är just nu i lag 98 så kommer de att behöva fylla på med spelare lite då och då eftersom de är kort om folk. Det är en jättebra utmaning för våra killar att spela med äldre och dessutom spela elvamannafotboll. Vi tränare har ännu inte hittat en strategi för detta och under dagens träning så kommer vi att prata om detta med er. Men helt klart är att ni killar som tränar kontinuerligt har förtur och vi kommer bara lyfta upp er som verkligen vill. Är du intresserad av att vara med så prata med tränarna idag.

Undertecknad är med Lowe och resten av familjen i Uppsala över helgen och missar detta kalas denna gång..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är inte hemma ikväll, så Ivar missar träningen - har dessutom innebandymatch på söndag så han kan tyvärr inte komma då heller! /Hilda

Alf.// sa...

För ordningens skull får jag tillägga att träningen på Frejaplan mellan 13:30 och 15:00 och att stormålvakt kanske var att ta i lite väl ;)

Anonym sa...

Nils har innebandymatch