fredag 4 maj 2012

Anmälda till Kalles plus lite till

Hej där världens bästa 12-årslag!

Till sommaren åker vi till Hunnebo och gör Bohuslän osäkert och i skrivande stund är följande killar anmälda;

Lowe, Oswald, Hugo, Love, Ivar
Petter, Markus, William, Oskar
Nils, Adam, Arvid, Edvin
Martin, Oliver, Julius, Alfons
Oswald, Joacim, Jonathan
Gustav, Filip och Linus
Vi hoppas också på Ahmed som inte riktigt har bestämt sig.

Vi har några nya killar från Solängen på gång till laget, Noel, Tobias och Diako har tränat med oss eftersom Solängens 00-lag lagts ner i år. Det är fina killar som vi hoppas ska trivas i vårt gäng. De testar fortfarande och bestämmer sig under de kommande veckorna och om de i så fall också vill följa med så får vi självklart försöka lösa det på något sätt.

Viktigt dock. Om du INTE betalt in för resan, gör det omgående! Vi är nämligen sena med betalning och måste skicka in pengar till Kalle i början av veckan! Vi får helt enkelt betala för dem som vi har pengar för så använd helgen till detta! :-)

Lite mer info om laget;

Vi ser  fram mot matcherna i mgn, ni som ska till Nol kan vara lite halvt förberedda på att det kan bli grus då gräsplanen i Nol är känslig för regn. Fortsätter det hålla upp ska det dock inte vara några problem.

Ramtin har valt att spela med sina klasskompisar i Fässberg 01-lag i år. Vi tackar Ramtin för tiden hos oss och önskar honom lycka till!

Vi hoppas också på att Ivar snart är tillbaka i träning efter den hjärnskakning han fick i matchen mot Utbynäs. Vila och mager stimulans är ordinerat för Ivar, viktigt att det får ta den tid det tar! Sköt om dig kompis!


Inga kommentarer: