söndag 13 maj 2012

Senaste nytt - träningskläder mm

Hej på er och tack för idag. Vi torskade men lärde oss en hel del, första matchen mötte vi ett bättre lag - tuffa - stora - spelskickliga. Vi hade svårt att tackla det och blev lite för ängsliga, inget att säga om att vi förlorade och jag tycker att vi i alla fall försökte i andra halvlek och gav inte upp, I andra matchen var det vi som förde och resultatet till slut speglade inte alls det som hände på plan. Vi var rappa, rörliga och bra inledningsvis och förde spelet, dock utan att skapa de där klara chanserna.. Sånt är det ibland. Vi tar nya tag!


I veckan som följer tränar vi som vanligt på onsdag. Torsdag är röd dag men vi har för avsikt att träna ändå - återkommer med besked om det! På lördag är det träning igen som också kommer att innehålla ett extra uppdrag; vi ska dela ut infolappar om Mölndal Fotbolls fotbollsskola! Pengarna går oavkortat till pizza eller ngt liknande i Hunnebo! Tror vi får 5 lr 600kr. Vårt område är Krokslätt. Anders Johansson blir vår guide och vi återkommer med besked om exakt när, var och hur.



Träningskläderna har kommit! Alla spelare kommer att få kläder till låns så länge han är kvar i klubben. Eftersom vi räknar med att alla kommer att stanna länge hos oss så har vi beställt lite större storlekar, att växa i så att säga. Tröja, short och strumpor delas ut på onsdag. Vi räknar med att alla spelare tränar i dessa kläder så ofta det går. De killar som redan har träningsställ sedan ifjol kan självklart använda dessa kläder också. Och eftersom vi tränar så tätt så fattar vi att det ibland är tvättdags.. Men ha som tumregel att man tränar i träningskläderna så ofta som möjligt. Vi hade en idé om att samla in och tvätta efter varje träning men har lagt ner det, verkar galet logistiskt, så alla sköter sina egna kläder. Nu till ngt viktigt. Träningskläderna är numrerade från 1 och jag har helt sonika givit varje spelare ett nummer. Det är inte nödvändigtvis samma nummer som ni har på matchtröjan! Hade helt enkelt inte koll på alla nummer. MEN vi ändrar inte träningskläderna då de varierar i storlek. Ev. kan vi byta matchtröjor så att de matchar träningskläderna längre fram..

Tröjnummer och storlek;
1Edvin s
2Ahmedxs
3Joachimxs
4Oswaldxs
5extras
6Alfonss
7Hugoxs
8Juliusxs
9Arvids
10Loves
11Filips
12Martin Jxs
13Markusxs
14Oskars
15Ivars
16Nilsxs
17Ramtinxs
18Gustavxs
19Adamxs
20Linuss
21 Williams
22Sebastians
23(Jesper) extras
24Jonathanxs
25Lowes
26Diakoxs
27Petters

Ni ser att Diako står med på listan, han är officiellt med nu och gjorde sin första match idag och på ett mycket inspirerande sätt. Om Tobias och Noel väljer att vara med oss så får de också kläder givetvis.

Om Kalles..
Vi ser just nu över möjligheterna att spela med tre lag i cupen, detta för att alla ska få spela så mycket som möjligt, vi ligger lite på gränsen som det är nu men ser över möjligheterna, kanske erbjuder vi några av de yngre killarna att vara med men vi återkommer med mer info om Kalles längre fram..

Elfsborg leder allsvenskan med 7 poäng, bara så att ni vet..


5 kommentarer:

Anonym sa...

Linus är bortrest fr o m onsdag em och kommer därför inte att vara med på träningarna denna veckan. Om OK med er kan Gustav ta Linus kläder också. /Jenny

Anonym sa...

Oskar kommer på onsdags träningen , men sedan är vi borta hela helgen . Kan man inte dela ut lite lappar i efterskott , han kan ta krokslätts torg !!!

Unknown sa...

Gustav kan ta Linus kläder.. Kom ihåg siffran bara..
Oskar kan dela ut vid Torget! Ska kolla om Anders kan ta med lite lappar på onsdag..

Unknown sa...

Oliver tar nr 5!!!

Anonym sa...

Adam kör friidrott på onsdag, bortrest på torsdag. Laddar för träning och reklamlappar på lördag. Kanske kan Petter ta Adams träningskläder eller så får han dem på lördag istället.