söndag 17 juni 2012

Tack för i helgen och nya tag på onsdag

Ingen rast ingen ro.. Redan på onsdag har vi match igen, nu mot Näset på Åby kl 19.00. Vi samlas i klubbstugan kl 18.15!! Då hinner ni byta om, om ni inte är ombytta och vi hinner samla oss lite..

Så här timmarna efter Öbollen kan vi konstatera att Hovås/Billdal som ju lite turligt lyckades vinna mot VIT vann hela B-skiten, 5-1 i finalen mot Qviding. Vi kan också konstatera att det inte var så konstigt att Bölet var tuffa i första matchen igår mot RÖD, de gick till semi i A.. Jag är mest stolt över att det gänget så förtjänstfullt kom tillbaka efter två skakiga matcher inledningsvis igår och avslutade turneringen på ett snyggt sätt. Dessutom var det självklart enormt kul att se hur vi rullade skjortan av Elfsborg igår, lite av vår oförmågaattgöramålsjuka dök upp men spelet var... magiskt! Vilket även gula bekanta på sidan kunde konstatera. Även det Elfsborgslaget gick sedan långt, torsk i kvarten mot just Böler..

Hur som, nya tag på onsdag alltså.. Anmälan som vanligt. Ni får lagen tisdag kväll eller kanske rent av på plats, gemensam samling alltså 18:15!

Inga kommentarer: