torsdag 3 januari 2013

Vårens träning


Nu börjar de brännas! På torsdag 10/1 kör vi igång igen, årets första träning och det är både ny tid och plats. 18.30-20.30 på Rävekärrsplan.

Sedan fortsätter vi med ny form av träning på Friskis & Svettis som vi kommer ha under några veckor. Jag är ännu osäker på tid men vet garanterat att det blir en träningsform som är mycket bra för våra killar!
Helgtiderna ser ut som följer;
Lördagar 15.0016:30 Freja
Söndagar 12.20-13:40 Eklanda

Och så vet ni sedan tidigare att stimulansträningen är på onsdagar 17.00-18.30, Frejaplan.

Den uppmärksamme noterar att det innebär att vi erbjuder fem träningstillfällen på lika många dagar vilket är mer än vi är vana vid och vid första åsyn möjligtvis lite mycket för ett 12-årsfotbollslag i januari MEN vi ser det som ett erbjudande för dem som vill träna mycket samt en möjlighet för de killar som också har andra idrotter parallellt att vid något tillfälle i veckan kunna spela fotboll. 

Träningarnas karaktär kommer variera och torsdagsträningarna har fokus på instruktion och utveckling, försök att vara med då! Fredag blir som ovan nämnt på Friskis med fokus på rörelse och styrka, också väldigt bra att delta på. Räkna sedan med mycket spel på helgen och stimulansen ger som tidigare varierad träning med killar och tjejer i de andra lagen.

Väl mött på torsdag!

Inga kommentarer: