lördag 29 juni 2013

Träningsmatch inför Gothia Cup

Om drygt två veckor drar Gothia igång!

Vi spelar en träningsmatch mot Guldheden på söndagen 14/7 kl 16:00 på Heden 3. Samling vid Heden 3 kl 15:00 (då gäller det att vara uppsnäppta - många lag kommer vara i rörelse där och skriva in sig - så fokus är anbefallt ;-)

Vi ska också genomföra Ålderskontroll. Återkommer med var och när vi genomför den. ett alternativ är att göra den efter matchen på söndag. Men arrangörerna varnar för långa köer på Heden då.

  • Kategori C och D (eget boende och lokala lag): Genomförs på Exercishuset på Heden. Detta görs på lördagen, söndagen eller måndagen. Ni kan även göra er ålderkontroll på måndagen på något utav följande spelfält, Kviberg, Slättadamm, Åby, Kungsbacka och Välen.

Giltig legitimation

Följande legitimationer godkänner vi:
  • Pass
  • ID-kort utfärda av posten, banker eller nationellt ID-kort.
  • Spelarlicenskort med foto av den typ som vissa fotbollsförbund ger sina licenserade spelare. 
Varje legitimation MÅSTE ha foto och personnummer. Legitimationen MÅSTE vara giltig, så kontrollera redan nu om dina spelare har giltig legitimation.
Om spelaren inte har en giltig legitimation godkänns ett personbevis. Personbeviset skall kompletteras med ett nytaget foto och vidimerat av två personer som ej är anhöriga till personen och de skall vara över arton (18) år gamla.
...man känner att det börjar pirra lite i kroppen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Räcker det om någon av er tar med Adams ID-kort? Vi åker iväg på lörd fm och kommer hem först på måndag em i Gothia veckan.

Martin Luther King sa...

Nej tyvärr. Adam måste närvara men vi tar det när han kommer. Det går att identifiera sig på Åby.

Martin

Anonym sa...

Tyvärr kommer inte Alfons att kunna delta på Gothia pga semester.

Hälsn Alfons farfar