måndag 15 juli 2013

Inför i mgn

Det blev tyvärr inte unge Werther som fick lida utan tyskarna sårade oss gruvligt under de första 5 minuterna och det var matchen det. Men det blev ju en ok premiär till sist efter en skakig start, knapp förlust mot ett bra tyskt gäng, tror inte vi ska gräma oss allt för mycket över det utan istället glädjas åt att vi visade bra moral och kom igen på ett bra sätt, ett riktigt snyggt mål dessutom då vi visade vad vi kan, allt från spel på mittplan ut på kanten, inlägg och klassavslut. Bra så. Nu är det Staffanstorp som gäller. Matchen börjar 12.50 och går på gräsplanen Åby 5.

Vi gör som förra gången att några är ombytta reserver, framförallt för att vi ska ha känslan av delaktighet även om vi inte spelar. Alla spelare har två gruppspelsmatcher minst. Vi låter målvakterna köra både i mål och ute och eftersom Martin inte dök upp (vi hade planerat för honom) så kommer några innermittfältare få en extra match då vi bedömer den positionen som kanske svårast att komma in som ovan (Martin skulle spela där).

Därför ser laget ut som följer i morgon, samling 11.30 (sa 11 idag men vi behöver inte en timme och femtio minuter innan..) klubbstugan, medtag fransk parlör;

Mv Edvin
Backar: Adam F, Oskar S, Hannes, Oswald, Adam B,
Mf: Gabriel, Hugo, Kalle Lowe, Jonathan, Julius,
Fw; Filip, Petter, William H
Reserver med matchutrustning; William K, Oskar W, Oliver

Laget onsdag mot norrmännen blir preliminärt;
Mv Adam B
backar; William K, Julius, Edvin, Adam F, Hannes
Mf; Oliver, Lowe, Hugo, Ahmed, Jonathan, Kalle
Fw; Oskar W, Arvid, Gabriel
Reserver med matchutrustning Filip, Petter, Oskar S



1 kommentar:

Anonym sa...

Vi följer er på avstånd. Ni måste ha en härlig lagkännsla för vi känner det ända hit (Grebbestad)
Lycka till imorgon!
Gustav, Annika och Bengt