söndag 25 augusti 2013

Ett stort tack och så en ny vecka..

Å alla tränares vägnar ett stort tack för värmande uppskattning! Upplevelse kommer väl till användning, vi får väl lägga ut ett blogginlägg när det är dags!

Vi har nyförvärv på två fronter


Vi har en ny kille i laget, Mutjaba Alizadeh som tränat några gånger med oss senaste veckan. Han kommer från Afghanistan och har bara bott i Sverige några månader. Jättekul att Mutjaba är med oss och roligt att se att alla killar bjuder in honom på ett bra sätt och hjälper honom tillrätta i övningarna. Eftersom Mutjaba är född 99 så krävs dispens för att spela och när den är på plats så blir det match..

Vi har en ny tränare i laget, Christoffer Swahn som skötte träningen idag. Christoffer är a-lagsspelare och har varit med på stimulansen tidigare. Vi har haft kontakt med Guy som är a-lagets tränare och initierat ett samarbete eftersom vi är det äldsta pojklaget och det mynnade i denna lösning som vi är glada för. Det är kanon med Christoffer som kommer med influenser från a-laget.


Fotografering

Enerbacken på lördag kl 11.00. Samling i matchställ kl 10.45!

Matcher

Vi fortsätter enligt schema. Vi kommer att skola in 01-spelare i den röda serien efter hand men de kan inte på lördag vilket gör att några spelare från den blå gruppen får dubblera i helgen. Martin är borta i helgen och återfinns därmed inte i lagen..

Lördag 31 aug 14:00 Sö Skärgården borta Styrsöplan, färja går från Saltholmen 12.40
Ahmed, Diako, Gabriel, Noel, Hannes, Jonathan, Joacim, Arvid, Lowe, Love, Linus, Adam (mv)

Lördag 31 aug 14.45 Hovås-Billdal borta Hovås Billdal Arena Samling på plats 14.00
Filip, Petter, Adam F, Alfons, Oswald, William K, Gustav M, Gustav A, Jona, Oskar W, Kalle, Oskar S, Edvin (mv)

Söndag 1 sep 11.00 Qviding borta Härlanda Park Samling på plats 10.20
Love, Lowe, Julius, Linus, Markus, Oliver, Noel, Hannes, Joacim, Jonathan, Arvid, Adam (mv)

1 kommentar:

Anonym sa...

Alfons är på bröllop, dock inte eget :), på lördag och kan därför inte spela då. Behövs extra mankraft till söndagen så är han gärna med. mvh Ricard