söndag 2 mars 2014

Match 8 mars 13.00 Landvetter, Landvetters IP

Ny match till helgen!
Återigen en tuff utmaning så här i början av säsongen. Viktigt att ha med sig att det är försäsong och att resultaten är mindre viktiga, mer viktigt att vi får testa det vi övat på senaste tiden, just nu försvarsspel.

Jag var inte med igår utan sitter i en stuga i Sälen men vad jag förstår så funkade det bra i första halvlek så länge vi orkade både fysiskt och i skallen. Vi kör ju inte så mycket renodlad konditionsträning utan prioriterar att alltid ha bollen med oss. Ni som känner att flåset inte riktigt hänger med, kör lite själva! Ev. kommer jag att lägga ut några tider då det är frivillig löpning framöver, mest för att jag själv behöver komma igång lite.. ;-) Friskis var bra för detta också, vi ska kolla med Carina hur vi gör framöver..

Förra matchen körde vi strikt efter träningsnärvaro. Nu blir det lite mixat. Märk väl att alla killar kommer att få spela ungefär lite mycket träningsmatcherna, ingen absolut rättvisa men ungefär.. Och självklart ni som tränar.. Ingen match utan träningar i benen..

8 mars 13.00 Landvetter, Landvetters IP samling på plats 12.15
Hannes, Martin, Gustav A, Joacim, Jona, Lowe, Alfons, Julle, Oliver, Gustav M, Adam B (mv om handen funkar), Edvin, Love, Arvid, Linus

Matchen spelas på den nya anläggningen. Se länk och "Landvetter Konstgräs, nya konstgräsplaner" 

http://goo.gl/maps/znUcV

Inga kommentarer: