söndag 14 januari 2018

Nu kör vi..

Vi slickar såren efter det snöpliga uttåget ur Snickarcupen igår. Vi hade verkligen inte marginaler och domslut med oss men sådan är fotbollen..

Nu är det en vecka kvar med futsal och sedan kör vi på med uppbyggnadsträningen på allvar.

Först veckan.. Alf har fått tider på Kvarnbyskolan i veckan men det är kl 16.00 så kan vara svårt för er att hinna MEN viktigt att ni anmäler om ni kan eller inte så att Alf vet om det blir tillräckligt många som kommer.

Så till söndag;
Nu vill vi ha igång alla. Viktigt att vara med på söndag för nu kör vi. Start 9:40 på Nordic Wellness Krokslätt på Mölndalsvägen https://nordicwellness.se/vara-klubbar/goteborg/goteborg-krokslatt/#map Mycket bra träning och en pusselbit i uppbyggnadsträningen. Efter det har vi ett uppstartmöte i klubbstugan kl 13 till senast 15. På mötet går vi igenom upplägg, ambition, krav mm inför säsongen. Vi hade en svajig höst och nu stramar vi åt det igen. Några förutsättningar kan vi avslöja redan nu.

-Träningstider på planen; måndag, tisdag och torsdag.
-Träningstider i hall; söndag. (Nordic Wellness eller Katrinedalsskolan)
-Träningsmatcher på helgerna
-Egen träning - minst en gång per vecka
-Serieanmälan; div 2 och div 4 - alltså två lag.
-Spelarråd; vi kommer att skapa ett spelarråd med 4 spelare som kommer att ha kontinuerliga möten med tränarna.
-Tränare; Stefan och Alf, samt Joakim till viss del och stöd av A-laget. Vi kommer också få hjälp av Zambiaspelarna när de kommer i mars..

Vi har jagat och jagat tränare "utifrån" men det är lögn i h.. att hitta. De som finns har ambitioner att bli nya Guardiolas.. Men vi tror oss ha hittat en bra balans där ändå och spelarrådet är en del i den planen, vi vill ha ett större ansvar i spelargruppen och jag tror att vi kan hitta ett modernt sätt att få utveckling i vårt talangfulla lag.

SÅ nu kör vi..

1 kommentar:

Alf sa...

OBS ingen träning på Kvarnbyskolan.
Fel på bokningssystemet.
Alf.//